Chrzan staropolski poleca KGW Tułkowice
Składniki:
0,5 litra śmietany,
- 1 szklanka chrzanu,
- 3 jajka surowe,
- 5 jajek ugotowanych,
- 20 dag boczku,
- 20 dag kiełbasy wiejskiej,
- sól, pieprz do smaku
Wykonanie: Usmażyć chrzan ze śmietaną, wbić całe jajka, wymieszać, lekko podsmażyć, doprawić solą i pieprzem. Ugotowane jajka pokroić w kostkę, to samo zrobić z boczkiem i kiełbasą, dodać do chrzanu i lekko podsmażyć.
Wideo
Surówka z rzodkiewki
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
Polecane oferty
Materiały promocyjne partnera